Kampionatet në Europë

50 milionë për Diego Simeone, Interi nuk kursehet

Jo i pari dhe as ndoshta përpjekja e fundit e Interit për Cholo Simeone është trajneri i tij. Dashuria e ndërsjellë ekziston,

Jo i pari dhe as ndoshta përpjekja e fundit e Interit për Cholo Simeone është trajneri i tij. Dashuria e ndërsjellë ekziston, por rrënjët dhe rezultatet e shkëlqyera të trajnerit argjentinas në Atletico Madrid kanë matenido një Simeone në stol Calderon. Ai raporton martës Gazzetta dello Sport, Inter do të ofrojë 50 milionë euro në 5 vjet, 10 për sezon, për të udhëhequr ekipin e tij. Kjo është zgjedhja e parë, por jo i vetëm, pasi të njëjtat shumat janë trajneri aktual Chelsea Antonio Conte, ka ofruar në rastin e ‘jo’ sezonin Simeone.La e 2018-2019, në të cilën italianët do të ketë katër ekipe Champions, është shënuar me të kuqe në kalendarin e udhëheqësve kinezë inter, të cilët duan të kthehen në fluturim të lartë dhe duan një teknik i kapacitetit maksimal është në krye.

Më shumë nga Kampionatet në Europë