• Allegri dhe trajnerët italianë që kanë fituar më shumë trofe

  Publikuar: 18 May 1:13

  Max Allegri ka fituar Kupën e Italisë 2016-2017: është trofeu i radhës për të si trajner. Por kush janë trajnerët italianë të cilët kanë fituar më shumë në Itali, Europë dhe botë? Ja top 10 e tyre:

  Image result for claudio ranieri

  10) CLAUDIO RANIERI – 7 trofe

  Image result for nevio scala

   8) NEVIO SCALA – 8 trofe

  Image result for massimiliano allegri

  8) MASSIMILIANO ALLEGRI – 8 trofe

  Image result for arrigo sacchi

  7) ARRIGO SACCHI – 9 trofe

  Image result for nereo rocco

  6) NEREO ROCCO – 10 trofe

  Image result for roberto mancini

  5) ROBERTO MANCINI – 13 trofe

  Image result for fabio capello

  4) FABIO CAPELLO – 14 trofe

  Image result for marcello lippi

  3) MARCELLO LIPPI – 18 trofe

  Image result for carlo ancelotti

  2) CARLO ANCELOTTI – 19 trofe

  Image result for giovanni trapattoni

  1) GIOVANNI TRAPATTONI – 22 trofe


  Lexo postimet e tjera