• E.Lubani

    gazetar Publikime: 4241 Që kur mbaroi Universitenin e Histori-Filologjisë, dega Gazetari, Ergi ka shkruar për gazetën “Sporti Shqiptar” dhe ka qenë gazetar televiziv te "ABC News". Gjatë kohës që nuk shkruan për lajmet e fundit nga futbolli botëror në "Telesport.al", atë e gjeni te fusha e kompleksit Dinamo, duke stërvitur ekipin U-15.