• Markoled Pashuku

    gazetar Publikime: 2019 Gazetar prej tre vitesh në "Sport Ekspres", fillimisht përgjegjës për "website"-n dhe më pas redaktor i lajmeve nga Gjermania dhe Spanja. Redaktor i departamentit të lajmeve nga bota në "Tele Sport".