Markoled Pashuku

Markoled Pashuku

Gazetar prej tre vitesh në "Sport Ekspres", fillimisht drejtues i uebsajtit dhe më pas redaktor i lajmeve nga Gjermania dhe Spanja në gazetë. Sot, redaktor i departamentit të lajmeve nga bota në "Tele Sport", kryesisht si ekspert i Bundesligës.

Lajmet nga Markoled Pashuku

More Posts

Te fundit