Tifozët Gjermanë

Tifozët Gjermanë

Faqja "Tifozët Gjermanë" është bashkëpunëtorja më e re e kompanisë "Tele Sport". Me rreth 124 mijë admirues të futbollit gjerman në rrjetin social "Facebook", kjo faqe publikon rregullisht lajme të uebsajtit tonë për Bundesligën dhe më gjerë.

Lajmet nga Tifozët Gjermanë

More Posts

Te fundit