Gossip

Balotelli: Ke patur më shumë futbollistë se një trajner kombëtareje

Rrjetet sociale vazhdojnë të shkaktojnë viktima dhe, mbrëmjen e djeshme, është zhvilluar një luftë e vërtetë në Instagram Stories mes Mario Balotelli-t dhe ish-të dashurës së tij Fanny Neguesha.

“Paratë nuk blejnë femrat, por bëjnë të bien në dashuri të dashuri kurvat”. Ka qenë e mënjehershmepërgjigja e Fanny: “Nëse do të ishe një njeri i mirë, do ta kishe gjetur një grua të vërtetë. Mjaft me këto gomarllëqe, i kërkon vetë…”.

Por “Super Mario” nuk është tërhequr: “As një trajner i kombëtares nuk ka patur kaq shumë futbolistë. Muratorë, postierë, kamerierë, bëni përpara, sepse asaj nuk i pëlqen fama dhe paratë”. Kundërpërgjigja e modeles: “As me gjithë paratë që ke nuk durojnë të rrinë me ty….”.

Fjala e fundit i ka takuar Balotelli-t: “Kam dy fëmijë të mrekullueshëm dhe, falë Zotit, mamaja e tyre nuk është ajo. Unë nuk prish familjet”, ka qenë mesazhi që duket se i ka dhënë fund luftës në rrjete sociale.

Më shumë nga Gossip