RUSI 2018

Botërori, zbulohet skuadra “All Star” e Afrikës

Kombëtaret afrikane, që nuk kanë arritur kurrë të kalojnë përtej çerekfinaleve të një Botërori, pritet të bëjnë diçka më shumë në Rusi 2018, duke parë yjet e shumtë që kanë në radhët e tyre.

Kështu, për të treguar forcën e Egjiptit, Tunizisë, Marokut, Nigerisë dhe Senegalit, po ju japim formacionin e 11 lojtarëve më të mirë të Kontinentit të Zi.

Më shumë nga RUSI 2018