Gossip

Kobe Bryant kandidat për të marrë çmimin Oskar me “I dashur basketboll”

“I dashur basketboll”. Ka qenë ky titulli i letrës së lamtumirës nga basketbolli i legjendës së këtij sporti dhe i NBA-së, Kobe Bryant, publikuar në momentin...

More Posts

Te fundit