E-SPORTS

Finalja e F1 eSports, Mercedes dhe Brendon Leigh fitojnë titullin e 2018-ës

Rendon Leigh ka mbrojtur titullin e Formula 1 në eSports, duke fituar nga katër garat e fundit të kampionatit me një garë të mbetur. Leigh e...

More Posts

Te fundit