Connect with us

Forum

Opinion / Një barcaletë me futboll, Vllazni, Bashki dhe FSHF

Dëshirën për të parë Vllazninë në pragsezonin e ri na e plotësoi fotoreporteri tashmë i njohur, Fatlum Kurtaj, nëpërmjet një transmetimi ”live” në Facebook, se drejtuesve...

More Posts

Renditja

Te fundit