FSHF

Përfundojnë seleksionimet e ekipeve kombëtare të moshave në Selanik

Mbi 65 futbollistë të datëlindjes 2000 dhe 2004 kanë zhvilluar sot edhe testet seleksionuese në Selanik, sipas programit të përcaktuar më parë nga ana e Sektorit...

More Posts

Te fundit