• Europa League

    | 1:40 pm
    Liga e Europës, edicioni 2016-2017, është sezoni i 46-të i mesëm në Evropë. Ky kompeticion vjen pas Ligës së Kampioneve dhe organizohet nga UEFA....Lexo »
    24 Nov 10:33 | Europa League
    5 Nov 9:28 | Kampionatet në Europë

    « Lajme te vjetra