• Bundesliga

  | 6:31 pm
  Gjeniu Julian Nagelsmann është zyrtarisht “Trajneri i vitit” në Gjermani dhe me merita të plota. Ai ka krijuar një skuadër të qëndrueshme tek Hoffenheim...Lexo »
  28 Mar 9:23 | Kampionatet në Europë
  27 Mar 11:37 | Kampionatet në Europë
  22 Mar 1:42 | Kampionatet në Europë

  « Lajme te vjetra