• Seria A

  | 10:41 pm
  Gabriel Barbosa i ka kërkuar falje tifozëve të Inter dhe shokëve të ekipit pasi u largua nga stoli pasi nuk u përdor si zëvendësues...Lexo »
  22 May 8:39 | Kampionatet në Europë
  22 May 7:57 | Kampionatet në Europë
  22 May 6:08 | Kampionatet në Europë
  22 May 5:27 | Kampionatet në Europë
  22 May 3:26 | Kampionatet në Europë
  22 May 2:40 | Kampionatet në Europë
  22 May 1:15 | Kampionatet në Europë
  21 May 10:50 | Kampionatet në Europë
  21 May 10:13 | Kampionatet në Europë

  Lajme te reja »

  « Lajme te vjetra