• Kategoria Superiore

  | 3:40 pm
  Partizani ka luajtur miqësoren e tretë në tokën turke. Pas humbjes 3-1 me Fenerbahçe dhe fitores 2-1 ndaj Qabala
  3 orë më parë | Kategoria Superiore
  5 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  6 orë më parë | Kategoria Superiore
  6 orë më parë | Kategoria Superiore
  16 orë më parë | Kampionatet në Europë
  18 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  18 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  20 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  20 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  23 orë më parë | Kampionati Shqiptar
  15 Jan 2:04 | Kampionati Shqiptar
  14 Jan 10:37 | Kampionati Shqiptar
  14 Jan 7:34 | Kampionati Shqiptar
  14 Jan 7:18 | Kampionati Shqiptar
  14 Jan 12:39 | Kategoria Superiore

  « Lajme te vjetra