• Kombëtarja

  | 11:35 am
  Në 11 janar do të luhet një tjetër ndeshje kombëtaresh, mes Shqipërisë dhe Italisë, por këtë radhë për femra. Një ballafaqim miqësor ndërmjet kombëtares...Lexo »
  4 Jan 6:43 | Kampionati Shqiptar
  4 Jan 2:26 | Kampionatet në Europë
  3 Jan 1:44 | Kampionatet në Europë
  31 Dec 11:08 | Kampionatet në Europë
  30 Dec 10:53 | Kategoria Superiore
  27 Dec 6:58 | Kampionatet në Europë

  Lajme te reja »

  « Lajme te vjetra