• RUSI 2018

    | 10:43 pm
    Portugezët e tregojnë menjëherë që janë favoritë në këtë ndeshje dhe Joao Mario ka mundësinë e parë për të kaluar në avantazh vendasit por...Lexo »
    12 Nov 10:37 | RUSI 2018

    Lajme te reja »

    « Lajme te vjetra