Speciale

Rrëfimi i tmerrshëm i yllit të Botërorit: Jam rritur vetëm me bukë e ujë, nuk isha i varfër, isha i mjerë…

Nga Anversa, në lagjet e varfra dhe të pista, deri te reflektorët e Kupës së Botës në Sochi, ku ka bërë për vete të gjithë planetin...

More Posts

Te fundit