Mix Vendi

Kampionati i shahut, Llambi Pasku e Eglantina Shabanaj kampionët e 2018-ës

Llambi Pasku dhe Eglantina Shabanaj janë shpallur kampionët e Shqipërisë për vitin 2018 në sportin e shahut, në përfundim të kampionatit individual të skakierës që u...

More Posts

Te fundit