Tenis

Nadal: Nëse nuk dëmtohem sërish, synoj titullin në Roland Garros

“Isha gati për të luajtur në Acapulco, rikthehesha pas një dëmtimi, por në momentin e fundit u detyrova të përballesha me dëmtimin tjetër dhe kjo është...

More Posts

Te fundit