RUSI 2018

Çudisin tifozët anglezë, vishen të gjithë si Southgate

It’s coming home! “Po vjen në shtëpi” është slogani që ka pushtuar Anglinë në prag të gjysmëfinales kundër Kroacisë.

E mërkura duke si një ditë feste për anglezët, të cilët janë bërë një me ekipin e tyre kombëtar.

Miliona tifozë kanë dërguar fotot e tyre në mbështetje të “tre luanëve” në “Daily Mail” dhe redaksia nuk ka nguruar por ka nisur me postimin e tyre, duke veçuar më të bukurat.

Rrjetet sociale janë pushtuar me një nisëm shumë interesante që tregon veçanërisht mbështetjen për trajnerin Southgate.

Të gjithë kanë veshur jelekun tipik si ai që është përdorur nga trajneri dhe kanë postuar foton me hashtag-un #WaistcoatWednesday ose e përkthyer në shqip e mërkura e jelekut.

Among those to get into the spirit of #waistcoatwednesday were Good Morning Britain presenters Piers Morgan and Susanna Reid (pictured)

Gladstone, the resident Chief Mouser of HM Treasury at Whitehall, sports a tweed waistcoat in support of England tonight

Trend setter: Gareth Southgate, Manager of England

Gladstone, the resident Chief Mouser of HM Treasury at Whitehall, sports a tweed waistcoat in support of England tonight

Everyone from officer workers to morning television presenters, and even farmers (pictured), are donning sleeveless vests in anticipation of England's first World Cup semi-final since 1990 

People's pets are also getting involved in #waistcoatwednesday today, as the whole nation gears up for an exciting day of sport

British Airways staff get in the mood by donning waistcoats at check-in desks at Heathrow airport this morning

 

 

 

Më shumë nga RUSI 2018