Argetim

Diddy nuk është më Brother Love: Ishte duke folur alkooli

Sean Combs pi pak alkool, fillon të flasë budallallëqe dhe një ditë më pas kupton që ka ndryshuar emrin, dhe ky është fakt…i thënë nga vetë Brother Love.

Ne kemi Sean, ose siç njihet ndryshe Diddy, Puffy, P. Diddy etj., duke shijuar qetësinë e New York City, ku ai zbuloi se si festa e ditëlindjes së tij derivoi deri ndryshimi i emrit. Ai tregon se pija kishte bërë të vetën.

Ylli i muzikës pranon se gjithë kjo çështje është ngatërruar më shumë se sa duhet.

“Zonja dhe zotërinj, sot kuptova se nuk mund të bësh shaka me internetin. Nuk dua të ketë ngatërresa të tjera. Unë nuk e kam ndryshuar emrin. Është thjesht një nga pseudonimet e mia,” janë fjalët e Diddy-t.

Më shumë nga Argetim