• E dashura e Maradonës fillon futbollin në Argjentinë

    Publikuar: 18 Mar 10:09

    Rocio Oliva, e dashura e Diego Armando Maradonës, do të konkurrojë në të Parën B (ndarjen e dytë) të futbollit të femrave në Argjentinë, pas nënshkrimit të saj me “Excursionistas”. Futbollistja 26-vjeçare e bëri zyrtare këtë gjë në Instagram e saj, kështu që do ta vazhdojë karrierën e vet në botën e futbollit. Një pasion që, sipas saj, vjen nga prania e Diegos. Rocio kthehet në futboll, pasi ka luajtur me “Jabel Ali” në Dubai, ku çifti ka jetuar deri pak muaj më parë.

    Atje, Rocio ka fituar rreth 10.000 $ në muaj, sipas mediave argjentinase. Rocio Oliva e festoi nënshkrimin e saj me një mesazh në Instagram: “Një fazë e re. Ishte e pamundur për të mos pranuar #Excursionistas…!” Rocio Oliva dhe Maradona janë së bashku prej rreth katër vitesh, në një marrëdhënie të trazuar dhe nganjëherë të shënjuar me polemika.


    Lexo postimet e tjera