Kampionati Shqiptar

“E sigurtë, Maqedoni-Shqipëri do të luhet në Strumicë”

Pronari i stadiumit “Mladost” në Strumicë, Slavco Vaskov – Pinda ka thënë se ndeshja Maqedoni-Shqipëri, e vlefshme për eliminatoret e Kupës së Botës në Rusi, në vitin 2018, do të luhet në Strumicë. “Fjala përfundimtare është se sigurisht ndeshja Maqedoni-Shqipëri do të luhet në stadiumin Mladost në Strumicë. Më 25 gusht kemi një kontroll rutinë nga UEFA dhe më 5 shtator kjo ndeshje do të luhet në Strumicë”.
Nga Shkupi, RESHAT IBRAHIMI

Më shumë nga Kampionati Shqiptar