E-SPORTS

EA Sports më në fund përditëson stilin e flokëve të Zaha dhe Lingard

Jesse Lingard dhe Wilfried Zaha kanë shprehur pakënaqësinë e tyre për stilin e vjetër të flokëve që ka përdorur EA Sports në FIFA 19.

Mesfushori i Manchester United Lingard ka adresuar prodhuesin e lojës më parë në Twitter, për mënyrën se si është përfaqësuar.

Shkarkoni aplikacionin më të mirë sportiv të momentit! Telesport është pjesë e tij. Kliko këtu > bit.ly/krowd9 për të marrë njoftimet në kohë reale për gjithçka ndodh!

Edhe Zaha ka kontaktuar EA në mediat sociale për stilin e flokëve, por tashmë ka ardhur reagimi.

EA ka përditësuar stilin e flokëve të lojtarëve dhe të dy kanë dhënë aprovimin e tyre.

Manchester United midfielder Jesse Lingard previously tweeted the developer about his hair

“Më në fund, pas shumë viteve,” shkruan Lingard në Twitter. Ndërsa Zaha ka shkruar: “Më në fund.”

Ata janë vetëm dy prej 50 lojtarëve dhe trajnerëve të tjerë në përditësimin e fundit.

 

Më shumë nga E-SPORTS