TECH

Facebook blen aplikacionin e radhës, disponohet në 35 shtete

Facebook blen aplikacionin e radhës, disponohet në 35 shtete

Facebook ka blerë aplikacionin e feedback-ut anonim “Tbh”, që është i disponueshëm në vetëm 35 shtete të Amerikës.

Siç shkruan “PC World”, “Tbh” është një aplikacion që ndihmon njerëzit për t’u dërguar komplimente të tjerëve duke përdorur anketat. Ju u përgjigjeni disa pyetjeve rreth kontakteve tuaja dhe përgjigjet dërgohen në formën e komplimenteve. Gjithçka është anonime dhe kjo shton misterin.

Më saktë, kur përdor këtë aplikacion, kthen përgjigje për një nga katër personat që njeh, të cilët kanë buzëqeshjen më të bukur. I përzgjedhuri juaj merr një mesazh, me të cilin mëson se thjesht “dikush” ia pëlqen buzëqeshjen.

Detajet e marrëveshjes nuk janë zbuluar akoma, por “Tbh” ka garantuar se asgjë nuk do të ndryshojë në dëm të përdoruesve. Presim muajt në vazhdim!


Klikoni butonin “send to messenger” për të marrë lajmet e fundit me mesazh, zgjidhni ekipin ose sportin tuaj të preferuar


Më shumë nga TECH