Argetim

Familja Ronaldo zgjerohet, pjesëtari i ri ka kushtuar mbi 2.000 euro

Familja e Cristiano Ronaldo-s është zgjeruar. Pjesëtari i ri është një mace shumë e çmuar, e quajtur Sphynx. Është me origjinë kanadeze, nuk ka asnjë qime në trup dhe kushton mbi 2.000 euro.

Shkarkoni aplikacionin më të mirë sportiv të momentit! Telesport është pjesë e tij. Kliko këtu > bit.ly/krowd9 për të marrë njoftimet në kohë reale për gjithçka ndodh!

Një shumë aspak problematike për sulmuesin e Juventus, i cili ka vendosur t’i bëjë një dhuratë vetes, me Gerorgina-n që ka zbuluar pjestërin e ri të familjes në Instagram.

Mbetet akoma mister emri i kafshës.

Un sphynx, o gato, esfinge, es la nueva mascota de Georgina Rodríguez...

Më shumë nga Argetim