AUTO

Ferrari më e shtrenjtë e të gjitha kohërave, ankandi fillon nga 45 milionë dollarë

Ferrari 250 GTO Scaglietti e 1962, më e kushtueshmja e të gjitha kohërave, do të nxirret në ankand. Çmimi fillestar do të jetë 45 milionë dollarë.

Por rekordi i shitjes së një Ferrari në ankand është arritur nga një
Ferrari 250 GTO, që tani është në pronësi të biznesmenit David MacNeil, i cili ka paguar plot 70 milionë dollarë.

E veçantë e Ferrari 250 GTO Scaglietti, prodhim i 1962-it, është se ka kaluar binishin në të gjitha garat që ka marrë pjesë dhe ka pësuar shumë pak ndërhyrje.

Një veturë, domethënë, më shumë unike se rrallë.

Më shumë nga AUTO