Seria A

Festa e çmendur me alkool dhe cigare, Roma i jep një gjobë shembullore Nainggolan

Radja Nainggolan njihet për festat e çmendura, dhe ajo e ndërrimit të viteve nuk ishte një përjashtim. Alkool, cigare dhe shumë rrëmujë, asgjë nuk ka munguar në festën e belgut.

Por ai ka bërë një gabim të madh duke filmuar dhe duke postuar me dorën e tij videot në Instagram.

Verrückte Mütze, großes Bier: So präsentierte sich Nainggolan in seinem Live-Video bei Instagram

Dhe tani e pret një gjobë e shëndetshme prej 100,000 €, rreth 30% e rrogës së tij mujore.

Këtë e ka zbuluar gazeta italiane Gazzetta dello Sport.

Alkohol reichte ihm nicht! Vor seinen Fans zeigte sich der Belgier auch mit Kippe im Mund

Dhe për drejtuesit e Roma-s ky është një dënim minimal pasi ai është sjellë shumë keq në festën e vitit të ri. Ai ka pranuar gjatë filmimit se ishte “tapë” fare dhe shante njerëzit që komentonin.

Më vonë ai ka fshirë videot e turpshme dhe ka kërkuar falje.

Më shumë nga Seria A