Argetim

Fotot e ndaluara të Georgina Rodriguez shfaqen online

Media portugeze “Correio da Manha” njihet për armiqësinë me yllin e vendit Cristiano Ronaldo. Dhe lufta me sa duket nuk ka ndërmend të ndalojë. Mos harroni që gazetari që sulmuesi i Real Madrid ka shtyrë në një pellg gjatë Euro 2016 ishte pikërisht i këtij tabloidi.

Georgina numa compromising pose as friend Ivan, na casa de banho, em roupa interior

Nëpërmjet një faqeje që ka lidhje me Corriero da Manha, e quajtur Flash.pt, janë zbuluar disa foto të Georgina Rodriguez të cilat duken të jenë shkrepur disa vite më parë dhe janë fshirë menjëherë pasi filloi lidhjen me yllin portugez.

Është e vërtetë që fotot nuk janë edhe aq skandaloze, por prapëseprapë nuk duhet të dilnin online, dhe ROnaldo me siguri që nuk do ta marrë mirë veprimin e radhës së shtypit.

Më shumë nga Argetim