Kampionatet në Europë

Higuain: Kalimi te Juve nuk ishte i lehtë, por jam krenar dhe i lumtur

“Gonzalo është një nga sulmuesit më të mëdhenj të brezit të tij”. Portali francez “So Foot” i kushton hapësirë ​​të mjaftueshme Higuain-it, i cili tregon me zemër të hapur adresimin e të gjitha çështjeve më të rëndësishme të karrierës së tij. Idetë, marrëdhëniet me lojtarët e Juventusit, fëmijërinë e tij në Francë dhe, natyrisht lamtumirën e lamtumirës ndaj Napolit. Një pikë kthese në karrierën e tij, që sigurisht nuk ishte pa dyshim:

“Nuk ishte një vendim i lehtë, por jam krenar dhe i lumtur, sepse që atëherë kam luajtur një finale të Ligës së Kampionëve. Kundërshtimet? Ju mund të dëgjoni një bilbil në dhjetë tifozë që duartrokasin. Eshtë më mirë që të përgatiteni mendërisht për kësi gjërash, përndryshe ju mund të bieni nga shumë lart. Bilbilat, megjithatë, janë një lloj lavdie e tifozit, që në thelb nuk kërkon t’ju duartrokasë për një qëllim. Sarri? Ai tha se isha dembel, sepse donte të shënoja si Messi dhe Ronaldo. Ai ishte pak i drejtë, sepse nuk mori parasysh faktin se unë shënoj mesatarisht 36 gola në sezon”.

Më shumë nga Kampionatet në Europë