Futboll

Historike! Një grua do të gjykojë në Bundesliga sezonin tjetër

Historike! Duke nisur nga sezoni tjetër, një femër do të arbitrojë ndeshjet e Bundesliga-s, për herë të parë në historinë e kampionatit gjerman. Fatlumja e përzgjedhur quhet Bibiana Steinhaus. 38-vjeçarja ka reaguar në faqen zyrtare të Federatës Gjermane të Futbollit (DFB): “Kjo ka qenë gjithmonë ëndrra ime dhe unë jam shumë e lumtur që u realizua tani”.

Image result for bibiana steinhaus

Deri më sot, Bibiana Steinhaus ka gjykuar në kategorinë e dytë gjermane dhe ka qenë vetëm arbitre e katërt në Bundesliga.

Më shumë nga Futboll