La Liga

Historike, një ndeshjen e La Liga nuk do të luhet në Spanjë…

Një e re e madhe për futbollin spanjoll. La Liga ka bërë të ditur se ka arritur një marrëveshje me kompaninë “Relevant” për zhvillimin dhe shpërndarjen e futbollit spanjoll në Amerikën e Veriore.

Kjo marrëveshja do të thotë që në harkun e 15 viteve të ardhshme, të paktën një ndeshje në vit, e Realit ose e Barcelonës, do të luhet në SHBA ose në Kanaa.

“Relevant”, themelues i “International Champions Cup”, ka firmosur dje marrëveshjen me Javier Tebas, presidenti i Ligës Spanjolle të Futbollit.

Më shumë nga La Liga