Kampionatet në Europë

Iniesta: Rinovimi? Nëse do të kishte lajme, do ta dinit…

Iniesta u shfaq në zonën e përzier për të analizuar fitoren e rëndësishme 3-0 ndaj Juventusit dhe u pyet përsëri për temën e rinovimit të tij me skuadrën katalanase: “Është e rëndësishme të luash shumë, por çelësi është të ushtrohesh mirë dhe të kujdesesh për veten. Kur pajisjet punojnë mirë, ne jemi më të mirë. Ishte e rëndësishme ta fillonim me fitore ndeshjen e parë. Kjo na e shton entuziasmin. U desh të ishim të durueshëm dhe ne e kontrolluam ndeshjen shumë mirë. Sezonin e kaluar kam pasur dëmtime, të cilat më kanë penalizuar. Luis Enrique e menaxhoi situatën time në mënyrë konsensuale. Çelësi është që të mos ketë pengesa. Rinovimi i kontratës? Nëse do të kishte diçka të re, atëherë do të ishte e njohur. E vetmja gjë që më shqetëson është ajo që ndodh në fushë. Ne do të shohim se çfarë ndodh në të ardhmen dhe jam shumë i lumtur për mënyrën se si po shkojnë gjërat.”

Më shumë nga Kampionatet në Europë