Futboll

Ishte tjetër nivel: recital i përbashkët i Ronaldos, Ronaldinho dhe Rivaldo kundër Argjentinës (video)

Më 7 shtator 1999, dy kombëtaret amerikano-jugore, rivale të ashpra të njëra-tjetrës, Brazili dhe Argjentina, u takuan në një miqësore. Paraqitja e “canarinhas” ishte e tillë, e denjë për ekspozitë, sa që ndeshja për ta hyri në histori. E si të mos ndodhte ashtu, kur “Selecao” kishte asokohe në radhët e veta yje të tillë globalë, si Ronaldo, Ronaldinho dhe Rivaldo, mes të tjerëve. Shijoni momente të paharrueshme përmes kësaj videoje.

Më shumë nga Futboll