Seria A

Ja si do të ishte renditja e Serisë A pa golat “e huaj”

“Corriere dello Sport” është argëtuar duke bërë një renditje të Serisë A duke llogaritur vetëm golat e realizuar nga lojtarët italianë dhe surprizat nuk mungojnë. Kjo është renditja:

20) CROTONE: 10 pikë
19) BENEVENTO: 16
18) INTER: 17
17) JUVENTUS: 21
16) NAPOLI: 22
15) GENOA: 23
14) VERONA: 24
13) MILAN: 25
12) TORINO: 26
11) UDINESE: 26
10) BOLOGNA: 27
9) CHIEVO: 27
8) CAGLIARI: 27
7) ROMA: 27
6) SPAL: 29
5) ATALANTA: 30
4) SASSUOLO: 31
3) FIORENTINA: 31
2) SAMPDORIA: 32
1) LAZIO: 34

Më shumë nga Seria A