Gossip

Jeta tjetër e Michael Phelps, legjenda e notit bëhet sërish baba

Jam njeriu më i lumtur në botë”. Kështu ka shkruar sot në rrjetet sociale notari amerikan Michael Phelps, që i ka rrëfyer mbarë botës së në moshën 32-vjeçare është bërë sërish baba. Ai dhe bashkëshortja e tij Nicole janë bërë sërish prindër dhe sërish të një djali, që ia kanë vënë emrin Beckett.

Momente magjike. Të jesh në gjendje të krijosh familje është diçka e jashtëzakonshme”, shkruan më tej Phelps, sportisti me më shumë medalje olimpike, 28 (23 të arta). Fëmija e parë i çiftit, Boomer, ka lindur në vitin 2016, pak kohë para fillimit të Olimpiadës së Rios, ndërsa tani Michael është bërë sërish baba.

Më shumë nga Gossip