Futboll

Këpucët e reja të Ronaldo-s vërtetojnë se ai tashmë e ka fituar Ballon d’Or

Nike aksidentalist ka zbuluar se Cristiano Ronaldo do të fitojë Ballon d’Or të enjten.

Ronaldo kërkon të barazojë pesë çmimet e Lionel Messi-t. Dhe gjiganti i produkteve sportive Nike ka bërë të mendohet se ai do të fitojë, dhe kjo duket te këpucët e reja që a prodhuar për të.

Nike have seemingly hinted that Cristiano Ronaldo will pick up the Ballon d'Or on Thursday

Këpucët janë Mercurial Superfly V Quinto Triunfo CR7, duke përfshirë “triumfi i pestë” në portugalisht.

Këpucët e bardha dhe flori kanë pesë vitet që ai ka fituar Ballon d’Or – 2008, 2013, 2014, 2015, 2016 – bashkë me çmimin e sivjetshëm 2017.

The boots are inscribed with the dates of his previous wins and the current year with 'CR2017'

Ronaldo gjithashtu ka shpallur se do të nxjerrë në treg atletet Air Force 1 CR7 dhe ngjyrat janë njësoj si ato që do të zbresë në fushën e lojës.

They are also marked 'quinto triunfo' - which translates in Portuguese as 'fifth triumph'

Ronaldo will find out if he has beaten Lionel Messi to the award on Thursday afternoon

Më shumë nga Futboll