Kampionatet në Europë

Kryeson CR7, ja 10 futbollistët që dominojnë rrjetet sociale në botë

Çdo ditë, ata rriten pak më shumë. Lojtarët e futbollit janë ndër njerëzit më me ndikim në rrjetet sociale, për miliona ndjekësit e tyre. Ne po rendisim 10 futbollistët më të rëndësishëm në këtë drejtim, në Twitter, Facebook dhe Instagram.

10. Sergio Ramos
57.8 milionë ndjekës (13.8 në Twitter / 23 në Facebook / 21 në Instagram)

9. Luis Suárez
57.9 milionë ndjekës (13.1 në Twitter / 19 në Facebook / 25.8 në Instagram)

8. Ibrahimovic
60.51 milionë ndjekës (4.81 në Twitter / 26 në Facebook / 29.7 në Instagram)

7. Özil
67.1 milionë ndjekës (21.1 në Twitter / 31 në Facebook / 15 në Instagram)

6. Iniesta
67.8 milionë ndjekës (21.1 në Twitter / 26 në Facebook / 20.7 në Instagram)

5. Gareth Bale
76.5 milionë ndjekës (16.2 në Twitter / 28 në Facebook / 32.3 në Instagram)

4. James Rodríguez
82 milionë ndjekës (15.7 në Twitter / 32 në Facebook / 34.3 në Instagram)

3. Messi
173.9 milionë ndjekës (85.9 në Instagram / 88 në Facebook)

2. Neymar
184.4 milionë ndjekës (37 në Twitter / 60 në Facebook / 87.4 në Instagram)

1. Cristiano Ronaldo
306 milionë ndjekës (68 në Twitter / 120 në Facebook / 118 në Instagram)

Më shumë nga Kampionatet në Europë