RUSI 2018

Meksika shkruan historinë, do të organizojë Botërorin 2026 me Kanadanë dhe SHBA

SHBA, Kanadaja dhe Meksika kanë fituar të drejtën për të organizuar Kupën e Botës 2026.

Këto tre vende kanë marrë shumë vota se Maroku, që ishte vendi tjetër kandidat.

Bëhet fjalët për një vendim historik për Meksikën, vendi i parë që pret tre Kupa të Botës.
Gjithashtu, kjo do të jetë hera e parë për Kanadanë dhe hera e parë që një Botëror organizohet nga tre vende.

Më shumë nga RUSI 2018