Futboll

Neymar: “Griezmann, Jesus dhe Dybala, sulmuesit e gjeneratës së re”

Neymar, talenti i Barcelona, në mikrofonin e “Esporte Interativo, ka nominuar tre futbollistë, duke i evidentuar ata si sulmuesit më të fortë të gjenratës së re të futbollit kontemporan. Në vlerësimin e tij, Neymar nuk është limituar të vlerësojë rivalin në La Liga, shokun e tij të ekipit te përfaqësuesja e Brazilit dhe po ashtu “fajtorin” prej të cilit u eliminua nga Champions League.

Imazh i ngjashëm

“Futbollistë të gjeneratës së re? Më pëlqen shumë Griezmann. Por edhe Jesus. Më zbavit shumë me mënyrën e tij të lojës. Kam patur mundësinë të zbres në fushë bashkë me atë në ekipin përfaqësues të Brazilit. Ka një potencial të madh. Madje, nuk ka zhgënjyer as në debutimin e tij si me përfaqësuesen, ashtu edhe me Manchester City, pas transferimit në Europë. Më pas është edhe Dybala. Nëse e lë vetëm, pëson gol prej tij”, deklaroi Neymar.

Rezultate imazhesh për neymar jesus

Më shumë nga Futboll