RUSI 2018

Ka luajtur babai dhe djali në Kupën e Botës: ja familjet e këtij rekordi

Së pari babai, pastaj djali në Botëror. E ku ka më mirë. Një ëndërr, që pakkush e realizon në këtë jetë. Aq...

RUSI 2018

Hierro: Jam trajner i rrethanave te Spanja, jo për shkak të CV-së sime

Çfarë do të bëni me De Gea pas gabimeve kundër Portugalisë? Vendimi është në kokën time dhe e kam të qartë. Ne...

RUSI 2018

Vëllezërit në Kampionatin Botëror: Hazard-ët janë vetëm dy të fundit

Eden dhe Thorgan Hazard luajtën në debutimin e Belgjikës në Kupën e Botës së kësaj vere, që po luhet në Rusi. Ata...

Më shumë lajme

Më shumë lajme

Facebook

Instagram