MMA

Pretendonte se mund të mbrohej nga grushtet me forcën e mendimi…por luftëtari i MMA nuk mendonte kështu

Video që do të shihni më poshtë ka të bëjë me njerëz që nuk janë pjesë e realitetit.

Do të njiheni me një mjeshtër të fushës energjetike, dhe ky nuk është i pari apo i fundit.

Ai mendon se fusha energjike do të mjaftonte që ai të mos dëmtohej sulmet, dhe për të testuar pretendimin e tij, Alexandr Litvienko vendosi t’i japë një dorë.

Alexandr Litvinenko

Në fillum u la që Alex do të bënte sikur do t’i gjuante mjeshtërit teksa ai do të mundohej të bllokonte goditjet për të vërtetuar se nuk po bënte shaka, dhe luftëtari profesionist i MMA ishte dakord.

Gjithsesi, mjeshtri vendosi të godiste i pari, diçka që provokoi Alex të lëshonte disa grushte drejt tij.

forcefield2

Ai jo vetëm që e goditi me shuplakë luftëtarin, por kishte guximin edhe t’i qeshte në fytyre pasi mendoi se e kishte vërtetuar teorinë e tij.

Por kur filloi përsëri, luftëtari nuk duroi duke lëshuar disa grushte drejt mjeshtrit, jo njëherë por dy herë. Për më tepër shihni videon më poshtë.


Klikoni butonin “send to messenger” për të marrë lajmet e fundit me mesazh, zgjidhni ekipin ose sportin tuaj të preferuar


Më shumë nga MMA