Premier League

QUIZ / A i gjeni dot këto 10 transferime të merkatos së janarit në Premier League

Premier League kaloi një janar të rrëmbyeshëm me shumë klube që janë përforcuar dhe në të njëjtën kohë kanë larguar lojtarët e tepërt. Emra të mëdhenj lëvizën klub si Alexis Sanchez apo Henrikh Mkhitaryan, por natyrisht që ata nuk do të jenë pjesë e Quiz-it pasi edhe gjyshja ime e di se ku kanë shkuar ata. Më poshtë keni 10 transferimet që mund të keni humbur, të Premier League.

Më shumë nga Premier League