Quiz

Quiz / Keni vetëm 5 minuta kohë për të gjetur 32 përgjigje të sakta

Sapo kanë mbaruar kualifikueset e Kupës së Botës që do të zhvillohet në Rusi gjatë verës së 2018. Por cilat skuadra do të kenë nderin të përfaqësojnë kombin e tyre në turneun më prestigjioz të futbollit botëror?

Më poshtë keni një quiz ku duhet të gjeni 32 skuadra pjesëmarrëse brenda 5 minutave. Numrat te tabela janë renditja aktuale e skuadrave në FIFA, shkruani skuadrën, dhe në kolonën e tretë është vendndodhja e skuadrës.

Më shumë nga Quiz