La Liga

QUIZ: Monaco, “Calciopoli” dhe La Liga – sa dini për to?

Besojmë se sot kemi formuluar një pyetësor thuajse ideal për ju, sepse çdo pyetje përfshin një nivel të caktuar, edhe pse jo domosdoshmërisht në prirje rritëse. Kështu, duke u përpjekur të jemi sa më gjithëpërfshirës, ju sfidojmë me shtatë pyetje vetëm nga futbolli, sporti juaj i preferuar! Paçi fat!

[interaction id=”58bee50e7e8066d7630d9123″]


Klikoni butonin “send to messenger” për të marrë lajmet e fundit me mesazh, zgjidhni ekipin ose sportin tuaj të preferuar


Më shumë nga La Liga