Futboll

QUIZ: Na vjen keq, por këtu nuk keni shans për 7/7-at!

Ju mori malli për pyetësorin e ditës? Tashmë, siç besojmë e keni kuptuar, në “Telesport” keni vetëm një “quiz” në ditë dhe zakonisht rreth orës 17:00. Duke ju falenderuar për vëmendjen dhe komentet tuaja të shumta mbi këtë kategori, ju ftojmë të provoni veten me shtatë pyetjet e radhës, ku nuk presim ndonjë mrekulli, sepse nja 2-3 pyetje janë të largëta në kohë. Gjithsesi, është koha të mësoni diçka!

Më shumë nga Futboll