Futboll

QUIZ: Provoni veten me shtatë pyetje nga vendi dhe bota!

Pengesa e parë do të jetë disi e vështirë për t’u kaluar në këtë pyetësor, por më pas me siguri që do t’ia dilni pa shumë vuajtje. Pyetjet janë të nivelit mesatar dhe kanë të bëjnë me futbollin shqiptar dhe atë ndërkombëtar, kështu që do të ishte ideale sikur të keni lexuar lajmet tona të përditshme në “Telesport”. Edhe nëse nuk e keni bërë këtë, kjo nuk do të thotë se duhet të dorëzoheni. Thjesht na ndiqni në ditët e ardhshme!

[interaction id=”58fa4dc5cb4fa6890817c297″]


Klikoni butonin “send to messenger” për të marrë lajmet e fundit me mesazh, zgjidhni ekipin ose sportin tuaj të preferuar


Më shumë nga Futboll