Champions League

QUIZ: Shtatë pyetje nga Champions League

Champions League është kompeticioni më i bukur dhe emocionues në nivel klubesh. Trofeu më i lakmuar në Evropë është pikërisht ai që sivjet do të jepet në Kardif. “Tele Sport” për sot ka përgatitur shtatë pyetje relativisht të vështira nga gara e madhe evropiane, duke shpresuar se ju do ia dilni të arrini rezultate 6/7 ose 7/7, diçka tashmë e zakonshme në sajtin tonë.

Më shumë nga Champions League